OM MIG

vem är jag...!

En genuin Pitebo med rätt många års livserfarenhet. Mitt liv har berikats av många olika saker bland annat erfarenheten av eget företagande i olika former, flera utbildningar varav nuvarande förskolläraryrket är ett av dom, programmerare/systemutvecklare är ett annat..

Mitt barnbarn som just nu är 1 1/2 år ung är det som senast berikat mitt liv fantastiskt mycket, vilken förmån att få vara mormor!!

 

Just nu är jag "wannabe" fotograf!..med det menar jag att viljan att bli bättre och bättre finns hela tiden. Med kameran på standby redo att fånga en intressant händelse, det fantastiska ögonblicket eller den magiska utsikten är det som gör fotograferandet så utmanande. Man letar konstant efter tillfället att ta just bilden med stort B.

Den kreativa processen i att färdigställa en fotoidé bestående av montage från många olika fotografier är fantastiskt roligt men tidskrävande. Att se bilden växa fram och utvecklas, kanske till grundidéen men ibland blir slutresultatet något helt annat än planerat...

Mitt favoritmotiv är porträttbilder, gärna med tema eller annan karaktär samt natur och landskap, gärna med lokal anknytning. Jag älskar naturens egna små konstverk!! Eftersom jag vuxit upp på landet med naturen runt knuten och har en bakgrund som häst och hundägare har större delen av min fritid tillbringats i naturen. Den största utmaningen som fotograf är dock att försöka fånga och förmedla känslan man har när man ser motivet IRL.

 

2012 Digital fotografering med systemkamera DSLR 10 v i CMIT's regi

2013 Digital fotografering och bearbetning 7,5p Luleå T University

2013 Ljussättning för digital fotografering med systemkamera DSLR 7,5p LTU

 

 

Katarina.